funkykidz.jpg

Funkykidz och Bliss

Anmälan till vårens kurser är öppen!

För att anmäla dig - klicka på  knappen "boka här" uppe till höger och välj sedan "barndans"

På Storsjöhallen har vi i dagsläget två olika barnträningskoncept, Funkykidz (2 år till och med årskurs 1) och Bliss Dance Academy (årskurs 2 – 5)

Funkykidz

Funkykidz är Sveriges största och roligaste dansskola för barn. Här får alla dansare 2-8 år släppa loss till riktigt bra dansmusik som är specialproducerad för Funkykidz. Musiken och mycket mer finns att lyssna/se på på www.funkykidz.se

Funkykidz bygger på värderingarna om rörelseglädje, att alla skall ha en given plats i gruppen och att det är barnens upplevelser som är det viktiga.

Vi på Storsjöhallen erbjuder klasser på Storsjöhallen i Holmsund.
Klasserna är indelade i åldersgrupperna 2-3 år, 4-5 år (förskola) samt förskoleklass till årskurs 1.

2-3 år: barnet måste ha fyllt 2 år vid kursstart. En förälder/vuxen ska alltid vara med på lektionen. 

4-5 år: barnet måste ha fyllt 4 vid kursstart. Här går du i under tiden du går på förskola, även om du hinner fylla sex år.

6-8 års: Här går barn från förskoleklass till årskurs 1.

Alla kurser är 10 veckor långa. Varje vår har vi en sprakande show där barnen får visa vad de lärt sig. På hösten har vi en mindre avslutning i danssalen.

Priset för kurserna är 1195 kr/termin.

Bliss

Bliss är en danskurs för dig som vill lära dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. På Blissdance.se finns alltid koreografi från din lektion på nätet och där finns även mer information kring danskonceptet.

Från och med årskurs 2 till årskurs 6 kan du delta på Bliss Dance Academy här på Storsjöhallen. Alla kurser är 10 veckor långa. Varje vår har vi en sprakande show där barnen får visa vad de lärt sig. På hösten har vi en mindre avslutning i danssalen.

Priset för kurserna är 1195 kr/termin.

Bokningsinformation

 I samband med bokningen betalar du kursavgiften. Vi har inte möjlighet att ta upp bokningar via telefon.

Avbokning och återbetalning

  • Eventuell ombokning av kurs sker i mån av plats på telefon eller på plats i receptionen på Storsjöhallen.
  • Avbokning kan ske fram till 14 dagar innan kursstart mot full återbetalning. Fram till andra kurstillfället återbetalas hela beloppet förutom 100 kr för den första lektionen. Därefter sker återbetalning endast mot uppvisat läkarintyg för de lektioner som återstår efter läkarintygets datering.
  • I de fall Storsjöhallen ställer in en hel kurs sker full återbetalning till kund.
  • Återbetalning görs med kort på plats i receptionen på Storsjöhallen. Köp som gjorts med Swish kan återbetalas med Swish.
  • Våren 2022 gäller följande - Om vi inte kan slutföra kursen under terminen pga ändrade coronarestriktioner kommer vi att återbetala den del av terminskostnaden som återstår.


Viktigt! Anmäl även om ni hamnar på reservlistan, om det blir tillräckligt många reserver har vi möjlighet att starta upp ännu en grupp. (just nu får du maila till Ulrika, adress nedan, för att anmäla på reservlista - barn, ålder, önskad grupp) 

Corona våren 2022

Eleverna måste komma ombytta till lektionen och tvätta händerna innan lektionen. Vi spritar alla elevers händer vid lektionsstart. Föräldrar ombeds hålla avstånd om ni väntar inomhus men ni kan gärna gå en promenad under lektionen då vi tar hand om barnen. Under lektionen gör vi allt för att hålla avstånd och danserna har anpassats så att vi minskar risken för smittspridning. 

Kursschemat våren 2022: 
Start fredag vecka 5, lov vecka 10 och 16, avslutning vecka 17 (OBS, i välkomstbrevet står det avslutning vecka 18 vilket är fel, avslutning är vecka 17.)

Bliss
Bliss Onsdagar kl 17.10-17.55 

Funkykidz

2-3 års
Måndagar kl 17.00-17.40 

4-5 års
Måndagar kl 18.00-18.45 
Onsdagar kl 17.30-18.15 
Fredagar kl 09.15-10.00 **

6-8 års
Tisdagar kl 14.30-15.15  (Enbart förskoleklass)***
Onsdagar kl 14.30-15.15 (Enbart årskurs 1)***

** Vi hämtar och lämnar barn på Storsjö/Solbackens förskola
*** Vi hämtar och lämnar barn från fritids på Skärgårdsskolan. 

VÄLKOMSTBREV 2022

För ytterligare information, kontakta:

Ulrika Nygren och Zandra Nilsson, ansvarig Funkykidz och Blissdance
090-163544, ulrika.nygren@umea.se