Gruppträning utomhus sommaren 2021

Sommarkort, schema och hur du bokar

Nu har restriktionerna lättat så att vi äntligen får öppna upp för gruppträning utomhus.  

För att du som kund ska kunna känna dig trygg med att komma och träna hos oss har vi gjort följande: 


Vi ha ett maxantal på 20 deltagare/pass för att undvika trängsel

De instruktörer som har pass kommer genom deltagarlistor kontrollera så att endast bokade kunder deltar på passen.

Instruktören kommer inför varje pass informera er deltagare om att hålla avstånd.

I det fall utrustning behövs på passen används den med en veckas intervall eller om den används oftare sprayas den av med desinficering av er deltagare efter användning.  

Flaskor med desinficering kommer att finnas så att du själv alltid kan rengöra eventuell utrustning innan passtart.

Schema

Klicka här för att få upp schemat som pdf.
Vi har pass hela sommaren men färre pass under juli. Alla pass körs utomhus och ställs in vid regn. Om pass ställs in meddelas detta via vår facebookgrupp "Storsjöhallen Liveklasser" Bli medlem i den gruppen om du inte redan är det. 

Vill du läsa mer om våra olika typer av gruppträningspass kan du klicka här

Priser

Du kan välja att tina upp ditt frysta kort. Maila storsjohallen@umea.se så hjälper vi dig med det. Vi säljer även sommarkort för 400 kr för hela sommarens gruppträning utomhus. (giltigt 1 juni - 5 september)  Detta kort kan du köpa via nätet. Klicka på knappen boka här - högst upp till höger. 

Boka din träning

Om du vill nyttja erbjudandet att träna under sommaren måste du alltid BOKA din träning i förväg. 

Så här gör du för att kunna boka dig på träning.

Mejla oss med information om vilket datum du vill tina upp ditt frysta träningskort. Om du har motionskort via Umeå kommun, starta upp ditt kort via intranätet (skicka in en ansökan i Ärendeportal, anställning och lön: Beställning motionskort).

Logga in med din maildress och ditt lösenord eller skapa ett konto på bokningssidan bokningumea.brponline.se. Om du inte loggat in tidigare klickar du på Glömt lösenord så får du ett mejl med möjlighet att ange ett lösenord. Ladda gärna ner appen Umeå Bad i din telefon för enkel bokning. 

 

Boka gruppträning på webben: Klicka på Boka gruppträning. Se till att du valt Storsjöhallen som din anläggning. Välj det pass du önskar och klicka på Boka. Viktigt! Se till att din bokning gått igenom. Det ser du genom att texten blir grön och det står bokad. Vill du avboka klickar du på gröna knappen, bokad, och bokar av dig. Är du osäker på om du är bokad på passet kan du gå in på Mina sidor, Bokningar.

Boka gruppträning i appen: Logga in dig genom att trycka på de tre sträcken uppe till vänster och logga in längst ner på sidan. Därefter välj gruppaktiviteter på samma ställe. Klicka på de tre sträcken med prickar på längst upp till höger och se till att du valt Storsjöhallen som din anläggning. Klicka på det pass du önskar boka. Passet blir då grönt. Klicka på den gröna bocken igen för att avboka.

Bokningsregler för sommaren 2021

För att få boka ett träningspass krävs giltigt gym- , guld- eller Umeå kommuns motionskort. (för enbart gruppträning kan du även använda ditt sommarträningskort)  

Gruppträningspassen släpps en vecka i förväg klockan 6.00.

Avbokning måste ske senast två timmar innan passtart för gruppträningspass. 

Vid fullbokat pass tillämpas reservlista. Reservlistan stryks två timmar innan den bokningsbara tiden.

 

Publicerad 2021-05-30 Tillbaka till föregående sida