Gruppträningsschemat för september

Se vårt schema och ta del av våra planer för resten av terminen.

Nu kan du se vårt gruppträningsschema för september. Vi kommer att fylla på schemat med pass från och med vecka 41 men pga Corona Pandemin måste vi avvakta för att se ev restriktioner samt beläggningen på våra pass. Vi hoppas förstås att kunna erbjuda er en höst full av roliga, effektiva och säkra träningspass.

Klicka här för att se schemat för vecka 38-40 

Lite kort kan vi säga att vår plan efter vecka är att starta upp en del av dagpassen inomhus som vi haft tidigare terminer. De pass som riktar sig specifikt mot seniorer kommer att minska i antal då vi har minskat kundunderlag pga. att många befinner sig i riskgruppen 70+. Men vi kommer att köra seniorklasser och välja varianter som är roliga, effektiva och säkra.

Vi kör nu i början av terminen vattenträning enbart torsdag och fredag. Finns det kundunderlag kommer vi starta upp även måndagar i oktober.

Vad gäller kvällspassen kommer vi att fylla på men se vilka pass ni väljer att träna. Eftersom vi kan ha färre tränande på varje pass för att kunna hålla säkra avstånd kan vi eventuellt behöva lägga in fler likadana klasser på schemat.

Det vi gör för att skapa säker träning är att minska deltagarantalet, märka ut var ni ska stå i lilla hallen, flytta undan cyklar för att skapa mer utrymme i cykelsalen, flytta klasser till större lokaler om möjligt. Utöver detta har vi sprayflaskor med rengöring samt torkpapper i alla salar.

Publicerad 2020-09-15 Tillbaka till föregående sida