Hela Storsjöhallen stängd tom 1 april.

Fritids verksamheter håller fortsatt stängt

 

Umeå kommun fortsätter att hålla idrotts- och badanläggningar stängda enligt regeringens rekommendationer. Undantag sker även fortsättningsvis för föreningsledd träning för barn och ungdomar samt för elitverksamhet. Beslutet gäller i dagsläget till och med 1 april.

 

De gällande restriktionerna innebär att föreningsledd träning är tillåtet för barn och ungdomar födda 2002 eller senare. Föreningsverksamhet som av riksidrottsförbundet klassas som elitverksamhet är även det tillåtet.

 

Stängda anläggningar för övriga målgrupper

För övriga målgrupper gäller regeringens rekommendation att följa nationella allmänna råd. I dessa framgår det att anläggningar som nyttjas för idrotts-, kultur- och fritidsaktiviteter håller stängt för övriga bokningar och besök fram till och med 1 april eller till dess att nya rekommendationer kommer.

 

Beslutet gäller för badanläggningar, inklusive gym och gruppträning, allmänhetens tider samt möjligheten att boka inomhusidrottsanläggningar och sammanträdesrum. Fritidsgårdar och ungdomens hus har enligt tidigare beslut enbart digital verksamhet fram till och med 29 mars.

Publicerad 2021-03-05 Tillbaka till föregående sida