Seniorpass utomhus - nu drar vi igång

Säkra och roliga träningpass ute i Storsjöparken under Augusti och September

Eftersom många av er gett uttryck för att ni vill komma igång och träna med oss igen (i verkligheten) har vi nu beslutat att köra igång seniorpass utomhus tills slutet av september. Vi håller till ute i Storsjöparken vid scenen. (Vi återkommer med mer info senare kring onlineträningen för er som inte vill/bör träffa andra ens utomhuss)

Vi kommer att göra passen säkra genom att hålla avstånd och minimera användandet av utrustning samt i de fall utrustning används anpassa så att smitta inte kan spridas.

Vi ber er följa fokhälsomyndighetens rekommendationer så att du minskar risken för att bli smittad eller smitta andra.

Pris per gång är 50 kr och kan swishas på plats. Har du ett kort hos oss gäller det självklart. Är ditt kort fryst kan du frysa upp det och sedan frysa det igen om du önskar då vi flyttar in. Kom in till oss eller ring receptionen på 090-163544 om du behöver hjälp att frysa upp ditt kort. Vi säljer även klippkort för 500 kr under september. Dessa kan du komma in till receptionen och köpa.

Du behöver inte boka in dig på passet utan kan bara dyka upp.

Måndagar 14.00-14.45 Zumba Gold (ett härligt danspass för den seniora kroppen)

Tisdagar 10.30-11.15 Cirkelträning (ett pass med övningar för balans, styrka och rörlighet)

Torsdagar 10.30-11.15 LesMills Tone Senior (ett baspass som innehåller övningar för kondition, funktionell styrka och bålstyrka)

Start torsdag den 27 augusti. Sista utomhustillfället är planerat till torsdag den 1 oktober. (Beroende på väder kan vi eventuellt behöva flytta in tidigare eller kanske köra på ute någon vecka till)

Vid dåligt väder ställs passen in. Detta meddelas på vår Facebook sida, Storsjöhallen. Eller gå in på vår bokningssida där passet kommer vara markerat som inställt. Klicka här för att komma till bokasidan.

Publicerad 2020-08-21 Tillbaka till föregående sida