16/2: Föreläsning- Pulsbegrepp och deras tillämpning

Jim Berg, välanlitad föreläsare och cykleinstruktör kommer hit och föreläser

Kl 15.00-16.00 Föreläsning i Pulsbegrepp och deras tillämpning.

Vi dyker djupare i några välkända pulsbegrepp som maxpuls, tröskelpuls och olika pulszoner.

Vi diskuterar hur du som tränar bör använda puls så individbaserat och korrekt som möjligt samt hur du som tränande själv kan justera och utnyttja din puls när tränar. /Jim Berg

Föreläsningen är GRATIS för alla Guldkortskunder på Storsjöhallen. Övriga kunder och intresserade betalar enbart dagspriset på 130 kr för att delta.

Jim är här och håller i en cykelutbildning för våra instruktörer. I mån av plats kan ni som deltar på föreläsningen vara med på cykelpass lördag eller söndag. Först till kvarn gäller. Cykelklass och frågestund 16.00-17.30 på lördag eller cykelklass11.00-12.00 på söndag den 17/2. (enbart en cykelklass/person kan förbokas

Föranmälan till annika.nygard@umea.se. Vi behöver ditt namn, telefonnummer och ev guldkortsnummer och om du vill delta på cykelklass och vilken av dom i så fall. Vi meddelar om du fått plats på klasserna tidigast onsdag den 6/2.

 

(är du intresserad av att gå cyklelutbildningen är priset 1000 kr för icke medlemmar och 800 för medlemmar. Kontakta anne.liden@umea.se senast måndag 4/2 för mer info och anmälan)

Publicerad 2019-02-01 Tillbaka till föregående sida