3c1adda10014ed3ca99b759c0761309c.jpg

INTRESSEANMÄLAN PT small group start v.3

PT small group- rörelseglädje i grupp! Ett träningskoncept där du som kund får ordentligt med personlig coachning för att nå framsteg i din träning till en billigare peng jämfört med ordinarie PT-pris. 

Kursen kommer bestå av 2 st grupper à 6 personer som träffas 1 gång/vecka i 6 veckor. 

Instruktör på passet är vår Personliga Tränare Evelina Asplund.

Grupp 1: onsdagar kl. 17.00-18.00

Grupp 2: torsdagar kl. 16.45-17.45

Kursen startar vecka 3 och sträcker sig fram t.o.m. v. 8 för respektive grupp. 

Grupp 1: För dig som inte har tidigare erfarenhet av styrketräning med fria vikter. I kursen ingår styrketräning med fria vikter, funktionell träning, bål- och core-muskulatur, konsten att komponera passupplägg i gymmet, redskaps-kännedom och teknik samt olika medel för att förenkla övningar och/eller göra träningen mer utmanande utifrån där du befinner dig just nu. 

Grupp 2: För dig som är van att styrke- och konditionsträna och känner att du behöver utmaning i din träning. I kursen ingår funktionell styrka, crossfit-inspirerade upplägg, rörlighet/mobilitet som gynnar din styrketräning samt tips för att stärka bål- och core-muskulatur som du har användning för i din övriga träning. 

Priset för hela 6 veckors-kursen är 990 kr (motsvarande två ordinarie PT-tillfällen à 495 kr/st). 

För anmälan och frågor gällande kursen, kontakta Evelina på evelina.asplund@umea.se. På anmälan behöver vi ditt namn, mail-adress och mobilnummer samt i vilken grupp du vill delta. Vi önskar att du även kort beskriver din träningsbakgrund för att kunna erbjuda dig så bra träning som möjligt under dessa veckor. 

 

Publicerad 2019-12-18 Tillbaka till föregående sida