DSC_0221.JPG

Kom och träffa Evelina på gymmet!

Under hösten har vi på Storsjöhallen förmånen att ha Evelina Asplund hos oss. Låt henne få hjälpa dig!

Här kan du läsa Evelinas egna ord om vem hon är och hur hon arbetar:

 

Träningen och hälsans betydelse för kroppen har alltid legat mig varmt om hjärtat, men det var inte förrän den alpina elitsatsningen ledde mig till svåra ryggsmärtor som jag verkligen förstod vikten av det.  

Evelina Asplund heter jag och utbildar mig till gyminstruktör med inriktning mot säker styrketräning, personlig träning och gruppträning. Min erfarenhet sträcker sig ungefär 7 år tillbaka med alpin skidåkning, hockey och fotboll men de senaste 4 åren har främst ägnats åt styrketräning och högintensiv, funktionell träning. Jag är född och uppväxt i Malå, ett litet samhälle i Västerbottens inland, men bor just nu i Umeå med min sambo. Jag vill nyttja min kunskap för att inspirera och motivera till en träning baserad på egna förutsättningar och erfarenheter, oavsett ifall det handlar om att komma igång med träningen, hitta träningsgnistan eller pusha sina gränser. Med det i åtanke är planen att blåsa igång lite nya projekt här på Storsjöhallens friskvårdsanläggning under hösten.

 

Passa på att ta del av Evelinas kompetens och låt henne inspirera dig till en ännu roligare och kanske mer effektiv träning!

Publicerad 2018-09-27 Tillbaka till föregående sida