Aqua Cirkel - Ett nytt pass i vattnet

Onsdag kvällar 19.30-20.15, start 19/9

Vi inför nu ett nytt träningspass i bassängen, AQUA CIRKEL

Vi håller till på två banor i stora bassängen kl 19.30-20.15. Badet är öppet för allmänhetens bad fram till 20.00 och för motionssim från kl 20.00 på övriga banor som vanligt.

AQUA CIRKEL är precis som det låter ett cirkelpass i vatten. Du kommer jobba på en station i en viss tidsintervall innan du byter till nästa station. De olika stationerna kommer bestå av olika styrke-, balans- och konditionsövningar med och utan redskap.

När vi tränar i vattnet skapar vi strömmar i vattnet som gör att vi alltid måste jobba med våra bålmuskler för att hålla balansen. Det är en anledning till att träning i vatten är så bra. En annan är att våra leder avlastas så även om du har problem med lederna kan du ta i och bli ordentligt trött utan att få ont. En tredje fördel med träning i vatten är att det är så ROLIGT!

Vi bjuder alla som vill att komma och prova GRATIS den 19:e och 26:e september samt 3:e och 10 oktober. För att få en gratisplats maila annika.nygard@umea.se så bokar hon in dig. Har du ett giltigt träningskort kan du själv boka in dig. Vi har begränsat antal platser. För gratisbokning gäller att du måste maila senast kl 12.00 samma dag.

Publicerad 2018-09-05 Tillbaka till föregående sida