DSC_0221.JPG

Nu startar vi upp BUNKERTRÄNING 45

Ett "small Group" pass med endast 6 platser där du som kund får ordentligt med personlig coachning för att nå framsteg i din träning.

Måndagar kl 18.00-18.45 samt 19.00-19.45 kommer BUNKERN vara upptagen av BUNKER TRÄNING 45.

Endast 6 deltagare på passet vilket innebär en unik möjlighet till personlig coaching.

Passet är ett högintensivt intervall pass (HIIT) där du kombinerar träning i styrka, uthållighet och kondition på de redskap som finns i BUNKERN. Exempel på redskap är ringar, rep, skivstänger, TRX band, roddmaskin, boxar, kettlebells, medicinbollar. Passet är 45 minuter långt och innehåller olika långa intervaller av träning samt kortare vilointervaller.

Instruktör på passet är Evelina Asplund som utbildar sig till gyminstruktör med inriktning mot säker styrketräning, personlig träning och gruppträning. Hon har erfarenhet sen ungefär 7 år tillbaka av alpin skidåkning, hockey och fotboll men har senaste 4 åren främst ägnat sig åt styrketräning och högintensiv funktionell träning.

Eftersom passet enbart har 6 bokningsbara platser måste du boka in dig för att säkert få en plats. Har du guldkort eller gruppträningskort bokar du själv in dig. Har du enbart gymkort är du välkommen att boka in dig men måste då kontakta receptionen för att kunna boka in dig.

 

Publicerad 2018-10-11 Tillbaka till föregående sida