Senior aktiviteter under maj 2017

Vi kör gruppträningspass, gratis tipspromenader samt en seniordel på Storsjöloppet.

Är du 80+ tränar du GRATIS. Korterbjudande till dig över 65!

Våra seniorarrangemang är riktade mot seniorer men vi har ingen åldersgräns för att möjliggöra för flera generationer att motionera tillsammans.

Tipspromenader, tre onsdagar i maj:

3 maj, 10 maj och 17 maj med start klockan 13.00 vid utomhusscenen på baksidan av Storsjöhallen. Ingen avgift eller föranmälan. Bara att komma! Tre onsdagar med tre olika, trevliga teman! Tipspromenaderna kommer vara ca 3 km långa. Ett 12 gångers klippkort till våra seniorpass lottas ut bland dom med flest rätt. En vinst per tipspromenad.

Storsjöloppet onsdag 24 maj:

Det blir en tipspromenad på ca 3 km med start klockan 16.00. Därefter serveras vår härliga buffé! Ett träningskort lottas ut bland de deltagare som har flest rätta svar.

Allt detta till en rabatterad kostnad av endast 160 kronor. Anmälan och betalning i Storsjöhallens reception, senast onsdag 17 maj.

Uthämtning av deltagarband Storsjöloppet:
Från kl 15.00 den 24 maj kommer ett bord finnas uppställt ute i storsjöparken där avprickning till loppet. I samband med avprickning får du även ett band runt handleden som är din biljett till deltagande och buffé.

80+ = Gratis Guldkort

Ansök om kortet i Storsjöhallens reception. Kortet är giltigt ända till september.

Låt inte åldern hindra dig – det är aldrig för sent att börja träna.

Erbjudande till dig som är 65 år och äldre:

Värva en vän som köper ett träningskort hos oss– och ni får båda en extra månad på era träningskort! (erbjudandet till och med sista augusti 2017)

(gäller en vän som inte varit aktiv på Storsjöhallen de senaste tre månaderna och vid köp av minst tre månaders träningskort)

Publicerad 2017-05-02 Tillbaka till föregående sida