skridsko.jpg

Isbanor

 

 

Välkommen till våra isbanor!

Observera att skolorna använder isbanorna vardagar mellan klockan 8.00-15.30, därefter startar allmänhetens åkning.

 

Vi spolar och preparerar våra isytor när väderleken tillåter, dock endast mån - fred, inte helger.

Snöröjning av isbanorna sker när det slutat snöa! Information om hur respektive isbana är preparerad hittar du på Umeå Kommuns sida för spårinformation 

Storsjö Isbanor

Storsjö isbanor ligger i anslutning till Storsjöhallen. Här finns en ishockeyrink med sarg, 2 ishockeymål och avbytarbås. Rinken har elbelysning som tänds på stolpen mot skolan och är då aktiverad i 2 timmar. Den nya isbanan ligger bredvid Storsjö förskola (ovanför konstgräsplanen).


Sandviks Isbana

Sandviks isbana ligger vid Sandvikskolan. Isbanan består av en isyta med måtten 57x26m. Det finns 2 ishockeymål och ett avbytarbås. Planen har elbelysning som man tänder manuellt utanför avbytarbåset.


Obbola isbana

Obbola isbana ligger vid Obbola skolan. Isbanan har en isyta med måtten 60x30m. Isytan har 2 ishockeymål. Planen har elbelysning som släcks kl.22.00 varje kväll.

Intill isbanan finns en ishockeyrink med sarg, 2 ishockeymål och ett avbytarbås. Belysningen tänds på stolpen mot parkeringen vid Olasjöhallen och belysningen lyser i 2 timmar.

 

Fiskestigens isbana

ligger i ett villaområde i Holmsund. Isytan har måtten 30x17m. Det finns 2 ishockeymål och planen har elbelysning som man tänder manuellt på en av stolparna.

 


Påängens isbana

ligger i ett villaområde i Obbola. Isytan har måtten 23x14m. Planen har 2 ishockeymål och elbelysning som släcks kl. 22.00 varje kväll.

 

Länk till Umeå kommuns information om isbanor