20151216 Kropp o själ-6.jpg

Massage

Massage hjälper dig att förebygga stress, spänningar och muskelknutor. Våra utbildade och erfarna massörer kan utifrån dina önskemål utforma en massage anpassad för dina behov, så du får bukt på krämpor och besvär eller bara en stund att njuta och slappna av.

Boka i receptionen: 090 - 16 35 44 eller klicka på den orangefärgade knappen "Boka gruppträningspass" längst upp till höger på vår startsida. Observera att vi har helt stängt till och med 8 december

Vi erbjuder följande massagetyper:  

Klassisk Massage

Den klassiska massagen ger ökad blodcirkulation i musklerna. Utmärkt för dig med spända muskler och/eller besvär med muskelknutor.

Massagetider att välja på 30, 45 och 60 minuters behandlingar.

Bindvävsmassage

Bindvävsmassage är en tysk massagemetod som utvecklades av läkare och sjukgymnaster och som idag ges på sjukhus och massagekliniker i hela Tyskland. Metoden är cirkulationsökande samt ger avslappning, värme och välbehag.  Massagen utförs sittande och liggande och är en mjuk behandling som aldrig upplevs smärtsam. Bindvävsmassage är en bra metod för att hjälpa gamla skador och ärrvävnader att läka. En behandlingsserie är minst en gång per vecka, minst 6 tillfällen. Behandlingen är 60 minuter och massage och koppning ingår förutom bindvävsmassagen för dig som önskar. Klicka här för att se en kort video som visar bindvävsmassage av nacke 

(Bindvävsmassage ska inte ges på akuta skador, färska sår, vid aktiva inflammationer, aktivt diskbråck, nylig stroke, mens eller graviditet)

Traditionell Kinesisk Medicin (TCM)

TCM är ett samlingsnamn för flera olika sorters traditionella behandlingsformer, t ex kopping och akupunktur som har sina rötter i Kina. Detta är en behandlingsform med fokus på helheten hos individen. 

En behandling tar cirka 60 minuter.