DSC_0170.JPG

Krockos sida

Vet du om att vi har en alldeles egen maskot!? Om du har tur kanske Krocko kommer och hälsar på när du besöker Storsjöhallen!

Under året anordnar Krocko själv en del aktiviteter, exempelvis Krockodagen och Krockoloppet. Håll utkik bland nyheterna för att inte missa det!

Krockodagen

Krockodagen är ett fantastiskt roligt arrangemang som inträffar en söndag i september varje år. Då bjuder Krocko med vänner in till sång och lek i Storsjöparken. Det blir skattjakt, tokiga sjörövare, jättesåpbubblor och annat skoj. Håll utkik på vår hemsida för mer information.

Klicka här för receptet på piratens jättesåpbubblor.

Krockoloppet

Krockoloppet är ett litet skidlopp för de allra minsta runt dammen i Storsjöparken. Det är ett årligt arrangemang som inträffar tisdagen på sportlovet (vecka 10) klockan 10.00. Det är helt gratis och efter loppet bjuder Krocko på varm blåbärssoppa och delar ut diplom till deltagarna.

Färglägg Krocko

Här kan du skriva ut Krocko-bilder som du själv kan färglägga. Varför inte skicka den till Krocko själv?! Lägg den bara i Krocko-brevlådan som finns vid hörnan vid restaurangen...

Krocko bild 1Krocko bild 2Krocko bild 3Krocko bild 4Krocko bild 5Krocko bild 6