funkykidz.jpg

Funkykidz och Bliss

Nya kurser startar upp vecka 38. Anmälningslänk kommer publiceras här vecka 35. 

Läs om kurserna nedan. 

På Storsjöhallen har vi i dagsläget två olika barnträningskoncept, Funkykidz (2 år till och med årskurs 1) och Bliss Dance Academy (årskurs 2 – 5)

Funkykidz

Funkykidz är Sveriges största och roligaste dansskola för barn. Här får alla dansare 2-8 år släppa loss till riktigt bra dansmusik som är specialproducerad för Funkykidz. Musiken och mycket mer finns att lyssna/se på på www.funkykidz.se

Funkykidz bygger på värderingarna om rörelseglädje, att alla skall ha en given plats i gruppen och att det är barnens upplevelser som är det viktiga.

Vi på Storsjöhallen erbjuder klasser på Storsjöhallen i Holmsund.
Klasserna är indelade i åldersgrupperna 2-3 år, 4-5 år (förskola) samt förskoleklass till årskurs 1.

2-3 år: barnet måste ha fyllt 2 år vid kursstart. En förälder/vuxen ska alltid vara med på lektionen. (Våren 2021 erbjuder vi inte 2-3 års grupper då vi inte vill samla vuxna pga Coronasmittan)

4-5 år: barnet måste ha fyllt 4 vid kursstart. Här går du i under tiden du går på förskola, även om du hinner fylla sex år.

6-8 års: Här går barn från förskoleklass till årskurs 1.

Alla kurser är 10 veckor långa. Varje vår har vi en sprakande show där barnen får visa vad de lärt sig. På hösten har vi en mindre avslutning i danssalen.

Priset för kurserna är 1125 kr/termin.

Bliss

Bliss är en danskurs för dig som vill lära dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. På Blissdance.se finns alltid koreografi från din lektion på nätet och där finns även mer information kring danskonceptet.

Från och med årskurs 2 till årskurs 5 kan du delta på Bliss Dance Academy här på Storsjöhallen. Alla kurser är 10 veckor långa. Varje vår har vi en sprakande show där barnen får visa vad de lärt sig. På hösten har vi en mindre avslutning i danssalen.

Priset för kurserna är 1125 kr/termin.

Bokningsinformation

 I samband med bokningen betalar du kursavgiften. Vi har inte möjlighet att ta upp bokningar via telefon.

Avbokning och återbetalning

  • Eventuell ombokning av kurs sker i mån av plats på telefon eller på plats i receptionen på Storsjöhallen.
  • Avbokning kan ske fram till 14 dagar innan kursstart mot full återbetalning. Fram till andra kurstillfället återbetalas hela beloppet förutom 100 kr för den första lektionen. Därefter sker återbetalning endast mot uppvisat läkarintyg för de lektioner som återstår efter läkarintygets datering.
  • I de fall Storsjöhallen ställer in en hel kurs sker full återbetalning till kund.
  • Återbetalning görs med kort på plats i receptionen på Storsjöhallen. Köp som gjorts med Swish kan återbetalas med Swish.
  • Våren 2021 gäller följande - Om vi inte kan slutföra kursen under terminen pga ändrade coronarestriktioner kommer vi att återbetala den del av terminskostnaden som återstår.


Viktigt! Anmäl även om ni hamnar på reservlistan, om det blir tillräckligt många reserver har vi möjlighet att starta upp ännu en grupp.

Coronasäkring våren 2021

Vi håller till i lokaler där vi följer lagstiftningen om minst 10 kvm/person. Eleverna måste komma ombytta till lektionen och tvätta händerna innan lektionen. Föräldrar ombeds vänta utomhus - gå gärna en promenad. Vi håller inte kurser för 2-3 års denna termin då vi inte ska samla vuxna. Under lektionen gör vi allt för att hålla avstånd och danserna har anpassats så att  vi aldrig håller händer eller liknande.

Kurser Våren 2021, (v 11 med lov vecka 14) 

Bliss
Bliss Onsdagar kl 19.00-19.45 i Qben

Funkykidz
4-5 års
Måndagar kl 18.00-18.45 i Qben
Fredagar kl 09.15-10.00 i Qben**

6-8 års
Tisdagar kl 14.30-15.15 i Skärgårdshallen (Enbart förskoleklass)***
Onsdagar kl 14.30-15.15 i Skärgårdshallen (Enbart årskurs 1)***
Onsdagar kl 17.30-18.15: (Fsk och åk 1)

** Vi hämtar och lämnar barn på Storsjö/Solbackens förskola
*** Vi hämtar och lämnar barn från fritids på Skärgårdsskolan. 

För ytterligare information, kontakta:

Ulrika Nygren, ansvarig Funkykidz och Blissdance
090-16 35 02ulrika.nygren@umea.se