funkykidz.jpg

Funkykidz och Bliss

NU ÄR ANMÄLAN ÖPPEN -  KURSSTART VECKA 37.

På Storsjöhallen har vi i dagsläget två olika barnträningskoncept, Funkykidz (2 år till och med årskurs 1) och Bliss Dance Academy (årskurs 2 – 6)

Funkykidz

Funkykidz är Sveriges största och roligaste dansskola för barn. Här får alla dansare 2-8 år släppa loss till riktigt bra dansmusik som är specialproducerad för Funkykidz. Musiken och mycket mer finns att lyssna/se på på www.funkykidz.se

Funkykidz bygger på värderingarna om rörelseglädje, att alla skall ha en given plats i gruppen och att det är barnens upplevelser som är det viktiga.

Vi på Storsjöhallen erbjuder klasser både på Storsjöhallen i Holmsund, på Skärgårdsgympan i Holmsund och på Folkets Hus i Obbola. Klasserna är indelade i åldersgrupperna 2-3 år, 4-5 år (förskola) samt förskoleklass till årskurs 1.

2-3 år: barnet måste ha fyllt 2 år vid kursstart. En förälder ska alltid vara med på lektionen.

4-5 år: barnet måste ha fyllt 4 vid kursstart. Här går du i under tiden du går på förskola, även om du hinner fylla sex år.

Förskoleklass-årkurs 1: Här går barn från förskoleklass till årskurs 1.

Alla kurser är 10 veckor långa. Varje vår har vi en sprakande show där barnen får visa vad de lärt sig. På hösten har vi en mindre avslutning i danssalen.

Priset för kurserna är 1095 kr/termin.

Bliss

Bliss är en danskurs för dig som vill lära dig riktigt snygga koreografier till den senaste musiken av de grymmaste instruktörerna. Dessutom kan du träna hemma mellan lektionerna. På Blissdance.se finns alltid koreografi från din lektion på nätet och där finns även mer information kring danskonceptet.

Från och med årskurs 2 till årskurs 6 kan du delta på Bliss Dance Academy här på Storsjöhallen och på Obbola Folkets Hus. Alla kurser är 10 veckor långa. Varje vår har vi en sprakande show där barnen får visa vad de lärt sig. På hösten har vi en mindre avslutning i danssalen.

Pris för kursen är 1095 kr/termin.

Anmälan

Du får ett bekräftelsemejl direkt efter anmälan och det gäller som kvitto på anmälan (kolla skräpposten om ni inte får något). Om ni hamnar på vår reservlista framgår det på bekräftelsemejlet och vid anmälan. Observera att det vi först frågar efter på anmälan är förälderns namn och personnummer eftersom vi fakturerar avgiften en bit in på terminen.

Viktigt! Anmäl även om ni hamnar på reservlistan, om det blir tillräckligt många reserver har vi möjlighet att starta upp ännu en grupp.

Klicka på gruppen du vill anmäla till så flyttas du vidare till anmälningssidan. Vi kommer skicka ut fakturor en bit in på terminen. Observera att det är den vuxnas personnummer och namn som ska fyllas i i början av anmälan - för fakturering. 

Bliss Obblola Torsdagar kl 17.30-18.15 Minna

Bliss Holmsund Torsdagar kl 15.30-16.15 Johanna*


2-3 Holmsund Måndagar kl 17.00-17.40 Elina och Elsa

4-5 Holmsund Måndagar kl 18.00-18.45 Elina och Elin

4-5 Holmsund Fredagar kl 09.15-10.oo Ulrika och Annica**

Förskoleklass - årskurs ett på Skägårdskolan Tisdagar kl 14.30-15.15 Anne och Ulrika***


2-3 Obbola Måndagar kl 17.15-17.55 Minna

Förskoleklass -årskurs ett Obbola Måndagar kl. 18.10-18.55 Minna

4-5 Obbola Onsdagar kl.17.30-18.15 Emelie och Elina

 

* Vi hämtar barn från årskurs två på Skärgårdsskolan till Blissträningen. 
** Vi hämtar och lämnar barn på Storsjö/Solbackens förskola
*** Vi hämtar och lämnar barn från fritids : förskoleklass och årskurs ett på Skärgårdsskolan.

 KURSSTART VECKA 37, LOV VECKA 44. 

 

För ytterligare information, kontakta:

Ulrika Nygren, ansvarig Funkykidz
090-16 35 02ulrika.nygren@umea.se 
Anne Lidén, ansvarig Bliss
090-16 35 02anne.liden@umea.se